Zara

ZARA

ZARA es una cadena de tiendas de moda española perteneciente al grupo Inditex fundada por Amancio Ortega Gaona. Es la cadena insignia de la empresa y está representada en Europa, América, África, Asia y Oceanía con más de dos mil tiendas en 88 países, 456 de ellas en España.

En 1975 Amancio Ortega, fundador de Inditex, abrió la primera tienda Zara en La Coruña, cerca de las fábricas situadas en la cercana localidad de Arteixo, donde vendía ropa de mujer, hombre y niño. Primeramente, Ortega nombró a su tienda Zorba después de ver la clásica película Zorba el Griego de 1962, pero al parecer había una compañía que se llamaba igual, Zorba, y registró el de Zara.

Al 31 de gener de 2016, Zara tenia 2.162 tendes al món, distribuïdes en 88 mercats en els cinc continents. Per nombre de tendes, el primer país és Espanya, on es troben 449 tendes.1 Aquesta marca de moda juntament amb el gegant xinès del comerç electrònic Alibaba, estableix a l'octubre de 2014 acords per a una expansió més ràpida, barata i efectiva cap a l'interior de Xina.

Les tendes Zara es troben en centres comercials i als carrers més importants de venda a tot el món. Zara sol seleccionar les àrees millor situades i més cares del món per donar una millor reputació a la seva marca. Zara compta amb tendes en la Cinquena Avinguda de Nova York, Hollywood Boulevard en Los Angeles, Oxford Street a Londres, carrer Serrano de Madrid, Via del Cors, a Roma, Campos Elíseos de París, Perspectiva Nevski, a Sant Petersburg, Dubai Mall a Dubai, Shibuya i districtes de Ginza a Tòquio, Myeongdong a Seül, central a Hong Kong entre molts uns altres.


Enllaç a la pàgina web de la tenda: https://www.zara.com/es/ca/


Imatge relacionada


 Resultat d'imatges de zara









 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Subdued

Brandy Melville

Pull&Bear