Pull&Bear

PULL&BEAR


L'empresa Pull & Bear Espanya Societat Anònima està situada en la localitat de Arteixo, província de Coruña. Va ser constituïda el 14/11/1986 amb l'objecte social de "Comercialització de peces de moda, sabates i complements del vestit, tant per al mercat nacional com per a l'estranger".

Pull & Bear té un rang de vendes de més de 30 milions d'euros. Es troba en el rànquing nacional de les primeres 200 empreses d'Espanya i està en el lloc 25 del rànquing provincial i del seu sector. Pertany al Grup Inditex amb altres marques reconegudes i té una xarxa de més de 7000 tendes en 88 mercats diferents. El seu negoci s'encarrega tant del disseny, la fabricació com la distribució tèxtil de tots els seus productes. Posseeixen un gran equip jove global d'al voltant de 10.000 professionals. 

L'empresa Pull & Bear SA basa el seu èxit en la venda de productes de moda que no estan molt focalitzats en un nínxol de mercat molt tancat, sinó que ofereix peces fàcils, còmodes i informals que serveixen per al dia a dia tant al mercat jove com l'adult ja que serveixen per portar-se en el temps d'oci. Posseeix col·leccions per "teenagers" en forma de dessuadores, samarretes, pantalons texans, bambas i gorres entre uns altres on el cotó és el material protagonista. D'altra banda, té altres col·leccions més dirigides a un mercat una mica més adult on s'inspira en tendències més internacionals que es poden usar tant per al treball com per al temps lliure. 

Aquesta empresa ofereix productes de moda i estil tant per a dona com per a home (roba, calçat i accessoris) a més d'articles de cosmètica propis. Des de 1995 no ha parat d'expandir-se. Es troba a nivell mundial amb presència en ciutats com Andorra, Aràbia Saudita, Colòmbia, Hondures, Indonèsia, Malàisia o Hong Kong. L'èxit de Pull & Bear es basa a mantenir la personalitat de la marca adaptant-se a cada mercat cultural seguint unes directrius per a la seva cadena involucrant tot: producte, personal, decoració i marxandatge.



Enllaç a la pagina web de la tenda:
https://www.pullandbear.com 








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Subdued

Brandy Melville