Bershka

BERSHKA

Bershka és una cadena de tendes de roba pertanyent al grup espanyol Inditex, fundat a La Corunya per l'empresari Amancio Ortega Gaona. Bershka va obrir les seves portes en el mes d'abril de l'any 1998. Compta amb més d'1.000 tendes al voltant del món.  Es publicita com a exponent d'últimes tendències; juvenil i informal, però amb diferents estils.

 Es presenta com un punt de referència per a la moda dirigida a aquest públic cada vegada més exigent i, en tan sols 2 anys, aconsegueix els 100 establiments consolidant així la seva imatge de marca. L'any 2011, la cadena compta amb més de 805 tendes en més de 54 països, amb vendes que representen el 10% del total d'ingressos de tot el grup. Bershka posseeix un àrea de venda de més de 260.000 metres quadrats. El negoci de l'empresa abasta el disseny, fabricació, distribució i venda de moda en les tendes.

Las tiendas poseen espacios diferenciados dedicados a las distintas líneas de producto que ofrece. En cada sección, Bershka, BSK, & Hombre el producto está situado acorde con su estilo, creando un amplio espectro que va desde moda informal a deportiva y de prendas básicas a las de mayor tendencia.

El área dedicada a la ropa de mujer es la más importante. Esta sección cuenta con dos líneas de producto, Bershka y BSK. La primera se centra en la moda más actual. Posee una amplia gama de moda vaquera, ropa de noche, moda informal.



Enllaç a la pagina web de Bershka:
https://www.bershka.com


















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Subdued

Brandy Melville

Pull&Bear