Subdued

SUBDUED

La italiana Subdued dóna nous passos al mercat espanyol. La cadena de moda femenina juvenil continua plantant cara als seus principals competidors al país, Brandy Melville i Double Agent, amb l'engegada de la seva tercera tenda al país. La marca, que ja opera a Barcelona i Eivissa amb dos establiments, obrirà en el proper mes un punt de venda a Madrid, en el número 66 del carrer Fuencarral.

Subdued va donar els seus primers passos a Espanya en 2014, quan va anunciar una inversió d'1,5 milions d'euros per engegar la seva xarxa de tendes al país. La companyia va escollir el número 118 de Rambla de Catalunya, a Barcelona, per obrir el seu primer local al país

En el plànol internacional, Subdued, que segons les últimes dades disponibles va registrar una xifra de negoci de prop de 50 milions d'euros en 2014, compta amb una presència dilatada a Itàlia, el seu mercat local, on té més d'un centenar de punts de venda. En la resta d'Europa, la companyia compta amb nou tendes monomarca, mentre que a Estats Units opera amb un establiment en Santa Mónica, a Los Angeles.

Subdued és propietat del grup Osit, amb seu en Albano Laziale, a Itàlia, i especialitzat en la fabricació i distribució de peces de vestir femenina. La companyia es dirigeix a un tipus de públic de nivell adquisitiu mitjà. Les peces de Subdued tenen un preu que va des dels 15 euros d'una samarreta als 35 euros per a un vestit.


Enllaç a la pàgina web de la tenda: http://www.subdued.com/


Resultat d'imatges de subdued


Resultat d'imatges de subdued










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Brandy Melville

Primark