Stradivarius

STRADIVARIUS

Stradivarius bat a la resta de cadenes d'Inditex com el concepte més rendible. És una de les cadenes de moda jove del grup gallec i, encara que no és de les quals més ha elevat la seva xifra de negoci en l'últim exercici, s'ha col·locat com la més rendible, amb un ràtio de benefici (ebit) sobre vendes del 21,07%.

D'aquesta manera, Stradivarius s'ha convertit per primera vegada en una de les cinc cadenes d'Inditex que obtenen unes vendes superiors als 1.000 milions d'euros, al costat de Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti i Bershka.

La cadena de moda jove compta amb 858 tendes, 37 més que les que sumava a tancament de l'anterior exercici, i ha avançat a Pull&Bear com la tercera ensenya del grup (per darrere de Zara i Bershka) per nombre d'establiments. Stradivarius ha incrementat en els últims dotze mesos el seu ebit un 1,9%, fins a 212 milions d'euros.

Stradivarius es va crear l'any 1994 i en 1999, ara mateix està present en 57 països amb una xarxa de 900 tendes. Fins ara estava dedicada a la moda femenina, però a partir de l'1 de febrer de 2017 llançarà la primera línia de moda per a homes.



enllaç a la pagina web de la tenda: https://www.stradivarius.com 



Resultat d'imatges de stradivarius
















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Subdued

Brandy Melville

Pull&Bear