H & M

H & M

H&M Hennes & Mauritz AB és una cadena sueca de tendes de roba, complements i cosmètica amb establiments a Europa, Orient Pròxim, Àfrica, Àsia i Amèrica. Compta amb un total de 4200 tendes pròpies repartides en 64 països i dóna ocupació a aproximadament 76.000 persones. Així mateix, ven roba per catàleg i a través d'Internet a certs països. H&M és el segon grup tèxtil més important d'Europa en facturació.

Al 1947, Erling Persson inaugura una tenda de roba per a dona amb preus assequibles a la ciutat sueca Västerås. La tenda es deia Hennes, és a dir, «Per a ella». Anys més tard, es va fusionar una tenda d'articles per a home anomenada Mauritz Widfross i va néixer Hennes & Mauritz; això és, H&M.

Durant les dècades de 1960, 1970 i 1980 es van inaugurar les primeres tendeixis H&M a Dinamarca, Noruega, Alemanya i el Regne Unit. En els anys noranta va iniciar un fort període d'expansió, inaugurant les seves primeres tendes a França i creixent als seus antics mercats. En 2000 va fer la seva entrada al mercat espanyol i nord-americà. Sis anys més tard va inaugurar tendes en Dubái i Kuwait i, en 2007, la companyia va entrar al mercat asiàtic establint punts de venda en Shanghái i Hong Kong, seguides de Tòquio en 2008. La primera tenda al mercat rus es va obrir en 2009, exactament, a Moscou. En 2010, va obrir les seves primeres tendes a Corea del Sud, Israel i Turquia.

H&M distribueix els seus productes en diferents seccions: H&M Ladies (dona), H&M Man (home), H&M Kids (nens) i Divided (joves), en punts de venda que oscil·len des de 500 a 3500 metres quadrats. La companyia compta amb el seu propi equip de disseny, basat a Estocolm (Suècia) i compost per 100 dissenyadors.


Enllaç a la pàgina web de la tenda: http://www2.hm.com/es_es/index.html



Resultat d'imatges de h&mResultat d'imatges de h&m






















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Subdued

Brandy Melville

Pull&Bear