Brownie

BROWNIE

El fenomen Brownie va néixer en el 2006 de la mà de Juan Morera i Mercedes Ortega. Es tracta d'una marca de roba homemade, elaborada de forma gairebé artesanal, amb matèries primeres nobles com a llana, cotó i lli. La filosofia d'aquesta signatura és proveir les seves tendes amb nous dissenys cada quinze dies. El que ha aconseguit fidelizar a un públic molt jove que, com a mínim, una vegada al mes, es deixa caure per les tendes que tenen a Madrid, Barcelona, Palma de Mallorca i València.

Les peces de Brownie no són cares. Trobem peces a partir de pocs euros. D'altra banda, les propostes estan molt bé. Estan especialitzats en bàsics. Encara que es tracta d'una signatura jove, ha aconseguit marcar tendència al món adolescent. Alguna cosa que no és fàcil per la gran quantitat de competència existent.

L'univers Brownie abasta samarretes, camises, jerseis, cardigans, pantalons, vestits, faldilles, plomissols i accessoris. Per a aquesta temporada, la signatura proposa els seus bàsics de sempre amanits amb tocs de color rosa i quadres. Leggins i shorts tornen a donar-se la mà aquest hivern en una comunió perfecta. Les faldilles curtes sucumbeixen als llaços en vellut i als estampats. Quant a bosses, la tendència és en bandolera.

Brownie va ser fundada en el 2006 per Juan Morera, empresari tèxtil, i Mercedes Ortega, que ha estat propietària de diverses tendes de moda a Barcelona. "L'empresa va néixer amb vocació local; fabriquem totes les nostres peces en tallers de proveïdors de Mataró, Sabadell, Igualada, Argentona i Terrassa", explica Morera, que s'ocupa de la producció i de la decoració de les tendes. Per la seva banda, Ortega se centra en el disseny i en la gestió de les tendes. "La nostra filosofia és produir sèries curtes i tenir molta rotació; i per treballar així necessitem la producció de proximitat", assegura la dissenyadora. El creixement es fa sempre amb tendes pròpies.


Enllaça ala pàgina web de la tenda:  https://www.browniespain.com


Resultat d'imatges de brownie tienda ropa




Resultat d'imatges de brownie tienda ropa










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Subdued

Brandy Melville

Pull&Bear