Double Agent

DOUBLE AGENT

Shana, la companyia que compta amb una xarxa d'al voltant de 200 establiments al món, llança una nova cadena dirigida al públic adolescent sota la marca Double Agent. La nova cadena estarà especialitzada en samarretes i engegarà el seu primer punt de venda a Barcelona.

Shana, liderada per l'empresari Julián Imaz, competirà amb aquesta nova cadena amb l'ensenya italiana Brandy Melville, que ofereix moda per a adolescents a preus assequibles amb una estètica vinculada a Estats Units. Double Agent incorpora la llegenda “selected and performed for the USA” en la seva imatge.

L'oferta de Double Agent estarà composta principalment per samarretes, que es vendran a un preu d'entre 12 euros i 14 euros. El preu mitjà de Double Agent serà superior al de Shana, que va irrompre fa tres anys al mercat amb una oferta de moda jove a preus baixos.

La primera tenda de Double Agent (una marca que Imaz va utilitzar en el passat i que ara recupera per a aquest projecte) estarà situada a Barcelona, previsiblement en Rambla Catalunya.


Enllaç a la pàgina web de la tenda:












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Subdued

Brandy Melville

Pull&Bear