Asos

ASOS

Cada vegada hi ha més consumidors internautes i empreses que satisfan aquesta demanda. A Espanya es van fer compres de 'ecommerce' el 2014 de prop de 15.000 milions d'euros.
Entrem en ASOS, el gegant de la moda mundial a Internet, al qual es connecten nou milions de persones per adquirir les últimes tendències.

Mentre el comerç convencional s'ha estancat en els últims anys, les compres per Internet estan en el seu millor moment. A Espanya, l'electrònic ha crescut al voltant del 20% -25% el 2014 ", apunta José Luis Zimmermann, director general d'Adigital, l'Associació Espanyola de l'Economia Digital. "Cada vegada hi ha més oferta en línia i més internautes compradors. És lògic que el volum de vendes sigui més gran. És una tendència mundial. Al Regne Unit, amb un dels mercats electrònics més madurs, segueix creixent per sobre del 10% "


En un local del Soho londinenc, els models es passegen entre els convidats per mostrar les peces d'una nova col·lecció dissenyada per a ocasions especials. Mentrestant, unes desenes de periodistes arribats des de diferents països degusten el càtering alhora que tafanegen els rucs plens de roba i les prestatgeries amb accessoris, i algun fins i tot s'atreveix a tallar els cabells o a fer-se la manicura.


Podria ser la festa de presentació d'una marca convencional. Però no. L'amfitrió és ASOS, la botiga de moda en línia. Un gegant amb una oferta a la seva pàgina web de 60.000 productes de marca pròpia i altres milers de 850 firmes tradicionals. "Ens centrem en les necessitats dels nostres clients vint i estem orgullosos de tenir una àmplia oferta global. Oferim les últimes tendències a gran velocitat, uns 150 nous productes es publiquen cada dia a la web, amb un servei d'atenció al client les 24 hores tots els dies de la setmana ", explica Riccardo Orlando, el director de desenvolupament de ASOS per al sud d'Europa, una companyia que s'ha marcat com a objectiu per als propers anys aconseguir els 3.000 milions d'euros en vendes, recalca Orlando.


Enllaç a la pàgina web de la tenda: http://www.asos.com/


Resultat d'imatges de asos


Resultat d'imatges de asos















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Subdued

Brandy Melville

Pull&Bear